Η QuadTech ορίζει την εταιρία ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ ως νέο αντιπρόσωπό της και μεταπωλητή του ColorTrack™ για την Ελλάδα και την Κύπρο

English >

Sussex, Wisconsin, USA – 10 Νοεμβρίου 2016 – Η εταιρία QuadTech επεκτείνοντας το παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεών της, ανακοινώνει την συνεργασία με την εταιρία ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ για την υποστήριξη των εταιριών εκτυπώσεων συσκευασίας για την Ελλάδα και την Κύπρο.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ ως τον αντιπρόσωπό μας για την Ελλάδα και την Κύπρο” ανακοίνωσε ο κ. Kris DeSmet, Διευθυντής Πωλήσεων της QuadTech. “ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ, ως ειδικοί στη διαχείριση του χρώματος για πάνω από 27 χρόνια, είναι εξαιρετικά κατάλληλη να πουλάει, να εγκαθιστά και να παρέχει υποστήριξη για τα συστήματα της QuadTech. Συμπεριλαμβάνοντας την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ στο παγκόσμιο δίκτυό της, η QuadTech, εξασφαλίζει τους πελάτες στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ότι η τοπική υποστήριξη και η εξειδικευμένη γνώση είναι άμεσα διαθέσιμη”.

Ο κ. Νίκος Λάμπρου, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ, σχολιάζει: “Με την εμπειρία μας και την θέση μας στην αγορά, είμαστε πεπεισμένοι ότι οι πελάτες στην Ελλάδα και στην Κύπρο θα επωφεληθούν από την πολύ γρήγορη ανταπόκριση στα αιτήματά τους για πωλήσεις και συνεχή υποστήριξη. Η προηγμένη τεχνολογία η οποία βελτιώνει την διαχείριση του χρώματος είναι η κύρια προτεραιότητά μας και η QuadTech είναι μία καινοτόμα εταιρία με φιλικά προς το χρήστη προϊόντα”.

Μεταξύ των τεχνολογικών λύσεων που πρόκειται να εισαχθούν στην περιοχή είναι το πολύ καινούργιο – ColorTrack software – το οποίο υπόσχεται γρήγορη, με ακρίβεια διόρθωση των συνταγών των μελανιών επάνω στην εκτυπωτική μηχανή και προσιτή inline μέτρηση φασματοφωτομετρικά, όταν συνδυάζεται με τηνSpectralCam™ της QuadTech ή την νέα DeltaCam™

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ
26ΗΣ Οκτωβρίου 44
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα

Τηλέφωνο: +30 2310554940, Email: info@developmentltd.gr, Website: www.developmentltd.gr
Όνομα επικοινωνίας: Νίκος Λάμπρου, Τηλ. +30 2310554940, Email: nikos@developmentltd.gr

Σχετικά με την QuadTech, Inc.

Η QuadTech, Inc. είναι ο παγκόσμιος πρωτοπόρος ηγέτης των προηγμένων συστημάτων ελέγχου χρωμάτων και επιφανειών για τη βιομηχανία εκτύπωσης. Η QuadTech ιδρύθηκε το 1979 και πουλάει τα δικά της αυτοματοποιημένα βοηθητικά συστήματα ελέγχου σε περισσότερες από 100 χώρες στο χώρο της συσκευασίας και μεταποίησης, web offset και εμπορικές εκτυπώσεις. Με έδρα στο Sussex, WI, USA, η QuadTech διατηρεί ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και υποστήριξης και είναι περήφανοι που είναι εγγεγραμμένοι στο ISO 9001:2008 DNV.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Phone: +1 414 566 7500